Ознака: Ксантика

Локална самоуправа

Општина Кисела Вода го одбележа празникот Ксантика

Црвено-бели мартинки за среќа денес добија повеќе жители на општината Кисела Вода.  Во рамки на веќе традиционалното чествување на Ксантика – празник на вековна традиција за славење на радоста, светлината, […]