Ознака: КСБ

Балкан

Косовскиот Парламент ќе и го проследи на Владата предлог законот за КСБ

Претседателот на косовското Собрание, Кадри Весели, денеска изјави дека раководстворто на Парламентот едногласно одлучи на Владата да и се проследи нацрт законот за Косовските сили за безбедност (КСБ), очекувајќи дека […]