Ознака: Ксенија Брковиќ

Сцена

Ќе се наежите од сликата, која загинатата манекенка ја објавила пред несреќата!

Во сообраќајната несреќа која се случи вчера на патот Подгорица -Никшиќ загина политичарот Славко Баковиќ, додека повредената Ксенија Брковиќ, подлегнала на повредите во болница.Ксенија беше една од најуспешните манекенки во […]