Ознака: Ксенија Вербицкаја

Занимливости

Ксенија од Русија, гинеколог и мајка на четири деца, избрана за најубава жена во светот

Ксенија Вербицкаја од Санкт Петербург победи на натпреварот во убавина Mrs Universal Classic што се одржа во Бугарија. Натпреварот во убавина Mrs Universal Classic се одржа во Софија (Бугарија) и […]