Ознака: Ксенија Николова

Култура

Ксенија Николова на Булеварот на книгите

Денес, 22 јуни (среда) во 19:00 часот на Булеварот на Книгите гостин со својата најнова книга „Макар уште еднаш“ ќе биде младата, амбициозна и супер популарна Ксенија Николова.Читателите и членовите на […]