Ознака: кубанци

Занимливости

Кубанците конечно добија мобилен интернет

Кубанците од пред два дена имаат можност за пристап до интерет преку нивните мобилни телефони, луксуз што досега им беше достапен само на високи владини службеници и странски бизнисмени во […]