Ознака: Кувајт

Свет

Е, ова е вистински пекол, температури од +63 степени

Фотографии од стопени делови на автомобили заради високите температури кои во Кувајт го достигнаа својот максимум кој до сега не е забележан, се споделуваат на социјалните мрежи. Измерени се +63 […]