Ознака: КУД Китка

Локална самоуправа

КУД “Китка“ вечерва на “Три круши 2017“

Вечерва со почеток во 20:30 часот во верско рекреативниот центар “Три круши 2017“ посетителите ќе имаат можност да уживаат во настапот на членовите на културно уметничкото друштво “Китка“ од Драчево.Тие […]