Ознака: Кузман Косифовски Питу

Вести

Потребна е сплотеност за државните интереси на Македонија

Претседателот на Македонија, Ѓорѓе Иванов, обраќајки се пред споменикот на Методија Андонов Ченто по повод 2.август, повика на сплотување на државата во однос на националните и државните интереси, особено на […]