Ознака: Кузман Јосифовски Питу

Вести

Студентите веднаш почнаа да го уништуваат новиот инвентар во студентските домови

Еден месец откако беше пуштен во употрева, новиот лифт во студентскиот дом „Кузман Јосифовски Питу“ веќе е исшкртан и уништен. Студентите прават штети во реновираните соби и згради во студентските […]