Ознака: кукање

Живот

Девојка ИМ СЕ „НАФРЛИ“ на гастербајтерите: Да ви беше полошо од нас, одамна ќе се вратевте!

Статусот на една Србинка е посветен на дијаспората во кој се пронаоѓаат многумина луѓе од Балканот.Ви го пренесуваме статусот во целост: „Мислам дека имам право да зборувам на оваа тема, […]