Ознака: кукла на дување

Живот

„Врска од фантазијата“: Изгледаат како нормален пар, но девојката крие МОРНИЧАВА ТАЈНА!

Џун Кореја (34) од Њујорк изгради еден специјален однос со девојката по име Ева. За тоа сведочат и многубројните фотографии на Инстаграм, меѓутоа проблемот е што таа е кукла.Тој има […]