Ознака: кукли.

Живот

Маж пронашол 95.000 долари кои неговата жена со години ги криела: Нејзината причина добро ќе ве насмее!

Стар брачен пар живеел заедно 50 години и никогаш не постоело никаков сомнеж дека едниот крие нешто од другиот.Но, работите биле малку поинакви. Имено, сопругата од својот маж барала никогаш […]

Занимливости

Овие девојки навистина постојат и изгледаат како живи кукли.

Веројатно повеќето од вас ќе ја разгледаат галеријава со голема доза на недоверба. Ништо необично, бидејќи овие девојки изгледаат како живи кукли и плашат со својот изглед, но и со […]