Ознака: кулинарски трикови

Кулинарство

На маките им дојде крајот: Научите како да исечете кромид без да плачете!

На маките им дојде крајот: Научите како да исечете кромид без да плачете!Џек Скалфани има едноставно решение кое ќе ви помогне помалку да плачете за време на сечкањето кромид. Тајната […]