Ознака: кули-близначки

Вести

„European Scientific Journal“: „Нападот“ од 11 септември е контролирано демолирање!

Заклучено е дека кулите близначки можат да издржат удар на Боинг 707.15 години по нападите на 11 септември, European Scientific Journal, што го објавува Европскиот Научен Институт, објави статија со […]

Вести

Американските муслимани изразија загриженост бидејќи Бајрам се паѓа на 11 септември

Американските муслимани изразија загриженост дека празникот Курбан бајрам годинава најверојатно би требало да биде на 11 септември, на 15-годишнината од нападот на Ал Каеда врз Светскиот трговски центар во Њујорк […]