Ознака: кулминација

Сцена

Видео: Кулминација на нетрпеливоста меѓу Анета и Синди

Очигледно нетрпеливоста меѓу станарите во куќата на Големиот брат не престанува, а кавгите секојдневно се на дневен ред. Најжестока беше кавгата помеѓу Анета и Синди, која наместо да стивне, се […]