Ознака: кулоарски игри

Коментари

Дали Јанчев е новиот миленик на странците и наследник на Мицковски

Од добро упатени извори внатре во Белата палата на ВМРО-ДПМНЕ добивме шокантна информација. Веќе наголемо се зборува дека Јанчев, попознат како газда на Кожувчанка е можниот наследник на Мицковски. Се […]