Ознака: култната

Живот

Култната „Зајди, зајди“ се користи за разни пригоди па ѝ во гимнастиката (ВИДЕО)

Македонската народна песна отсекогаш била почитувана и ценета ширум светот. Убаво е чувството додека гледате некој натправар за време на пауза или за самото времетраење на спортскиот чин да се […]