Ознака: Култураминистерство

Вести

Годишната програма е донесена согласно законските прописи во Македонија

Како што веќе ја информиравме јавноста, Годишната програма на Министерството за култура е донесена согласно законските прописи во РМ. Министерството за култура како и досега останува  силно посветено на нејзината […]