Ознака: културна манифестација

Локална самоуправа

Во Крушево се е подредено на културен ритам

Идејата на Крушево да пулсира во ритамот на културата , полека но сигурно се остварува. Целата активност на сите е насочена кон зголемување на бројот на културните манифестации и настани […]