Ознака: Културни настани

Локална самоуправа

Културни настани во Прилеп – Изложба и концерт

Во ликовната галерија во рамките на годишната програма на ЦК „Марко Цепенков“, синоќа беше отворена изложбата на дела од Тања Таневска. На отворањето присуствуваше и градоначалникот Марјан Ристески, кој на […]