Ознака: Куманова

Вести

Куманово убедливо најзагадениот град во државата, карциномите во пораст

Куманово останува убедливо најзагаден град во државата, а власта на СДСМ не презема буквално ништо веќе 27 години.  Денес загадувањето со канцерогените честички во 13 часот во Куманово изнесува 95 […]