Ознака: Куманово –Свети Николе

Македонија

Во скопско “Рено“ пронајдени 11 мигранти

На 02.02.2019 година во 22:30 часот на регионалниот пат Куманово –Свети Николе, полициски службеници се обиделе да запрат сомнително патничко возило “Рено“ со скопски регистарски таблички, но возачот не застанал. […]