Ознака: Куманово-Скопје

Вести

Изменет сообраќаен режим на автопатот Куманово – Скопје

На дел од автопатот Куманово – Скопје кај населбата Миладиновци е воведен изменет сообраќаен режим поради изведување на градежни активности.Авто мото сојузот на Македонија соопшти дека е затворена за сообраќај лентата […]