Ознака: Кумановска

Издвојуваме

Комплетирана донацијата од Жито Лукс на детското одделение во Кумановската болница

Компанијата Жито Лукс ја комплетираше донацијата во Детското одделение во Кумановската општа болница. Нови медицински апарати, постелнини и дополнителна опрема за потребите на одделението се доставени како резултат од  неколкумесечната […]