Ознака: Кумановски затвор

Вести

Кумановскиот затвор целосно отсечен, нема струја ниту телефон

Поради високите наноси од снег, затворот во село Кшање не фунционира редовно, соопшти денеска директорот на казнено-поправната установа, Марјан Спасовски. Наносите од снег на приодот кој води до затворот на […]