Ознака: КУМНАОВО

Вести

Протестен марш во Куманово за поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Граѓаните на Куманово и вечерва се приклучија на маршот што го организира инцијативата „За заедничка Македонија“. Ги повторија пораките за отфрлање на тиранската платформа и за зачувување на унитарноста на […]

Вести

Протестен марш во Куманово за поддршка ЗА ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА

Граѓаните на Куманово и вечерва се приклучија на маршот што го организира инцијативата „За заедничка Македонија“. Ги повторија пораките за отфрлање на тиранската платформа и за зачувување на унитарноста на […]