Ознака: Купертино

Занимливости Технологија

Најновиот и до сега најголем мобилен на APPLE ќе се вика IPHONE XS

Претставувањето на новите Apple модели ќе се одржи на 12 месецов во Купертино, седиштето на компанијата. Радосна вест за зависниците од мобилни телефони, а новина е и тоа што ќе […]