Ознака: Купи куќа за млади до 35 години

Локална самоуправа

Објавен огласот за продажба на 55 парцели во Општина Штип

Според портпаролот на Општината Драган Ристов, парцелите за куќи се по цена од едно евро за метар квадратен. Најмалата е околу 400 метри квадратни, а најголемата околу 500.– Локации за […]