Ознака: Купи куќа за над36

Вести

Груевски: Зголемување на пензиите и нов проект „Купи куќа за над 36 години“

Зголемување на пензиите 10,25 проценти во следниот четиригодишен период, продолжување на проектот „Купи куќа за млади“ и почеток на реализација на нов проект за купување куќа за над 36 години, […]