Ознака: купи куќа купи стан

Вести

Груевски: Преку владините проекти 1.040 семејства го решиле станбеното прашање

Илјада и 40 семејства го решиле досега станбеното прашање преку владините проекти „Купи куќа, купи стан“ и „Купи куќа за млади“, изјави денеска во Гевгелија претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски.– Со […]

Вести

Граѓаните и догодина ќе можат да аплицираат за „Купи куќа, купи стан“ и „Купи куќа за млади“

Граѓаните и следната година ќе можат да аплицираат за државни субвенции за станбен кредит преку проектите „Купи куќа, купи стан“ и „Купи куќа за млади“. Во своето обраќање за носењето […]

Вести

Заинтересираноста расте: 1000 семејства веќе го решија станбеното прашање со „Купи куќа купи стан“ и „Купи куќа за млади“

Атрактивноста на проектот „Купи куќа, купи стан“ и „Купи куќа за млади“ не се намалува. Граѓаните и понатаму се искчучително заинтересирани и ја користат оваа мерка која овозможува по многу […]