Ознака: куп 2016

Останати спортови

„Куп 2016“ на риболовниот клуб „Крап“ од Радовиш

Во организација на риболовниот клуб Крап од Радовиш вчера беше одржан 7-от по ред традиционален „КУП“ натпреавар во спортски риболов во дисциплината „Пливка“. На овој интернационален „Куп 2016“ учествуваа 12 […]