Ознака: курс

Технологија

Бесплатен вебинар на тема “Фишинг-напади и како да се заштитите”

Што се фишинг-напади и како да се заштитите? – Националниот центар за одговор на компјутерски инциденти MKD-CIRT организира трет бесплатен вебинар Фишингот е еден од најстарите, најраспространетите и најштетните видови […]