Ознака: курц

Вести

Состанок на министрите за здравство на Италија и соседните земји поради новиот коронавирус

Во Рим денеска ќе се одржи состанок на министрите за здравство на Италија, Словенија, Австрија, Германија, Франција и Швајцарија посветен на сузбивање на новиот коронавирус. Во Италија повеќе од 220 […]

Вести

МИА објави па повлече вест која се однесува на Руската амбасада

Денес е официјалниот почеток од кампањата на Владата на Р.Македонија за референдумот за договорот со Грција. Но дали истовремено започна и специјална војна на дезинформирање? Твитот на Руската амбасада се однесувал […]