Ознака: кусо и без детали

Македонија

Постигнат е договор со БЕСА

Попладнево Костадин Костадинов, пратеник и портпарол на СДСМ кусо  изјави дека е постигнат договор со БЕСА , со што е обезбедено парламентарно мнозинство за уставните измени. Што точно е договорено Костадинов не […]