Ознака: кутија за чевли

Видео

Видео: Земал кутија од чевли и на неа залепил парче стакло: Кога ќе видите што направи, ќе го посакате истото!

Скоро секојдневно на Интернет можеме да најдеме некој нов корисен трик…Веруваме дека и вие сте големи љубители на „направи сам“ проектите. Скоро секојдневно на Интернет можеме да најдеме некој нов […]