Ознака: кутија цигари

Живот

Колку ќе чини во Македонија кутија цигари за неколку години?

Од минатата седмица поголемиот број брендови цигари во продавниците низ Македонија се продаваат за околу 5 денари поскапо. Граѓаните велат дека поскапо плаќаат за неколку познати брендови на цигари. За поскапување […]