Ознака: куче и змија

Занимливости

КАКОВ ХЕРОЈ: Куче спасило цело семејство од 4 кобри, а потоа се случило нешто МНОГУ ПОСТРАШНО…

Куче херојски одбрани семејство кое го нападнале 4 кобри, а после тоа…Доберманот стоел цврсто на земја, храбро борејќи се со змиите отровници и на тој начин спасил цело семејство од […]