Ознака: куче херој

Живот

Запознајте го кучето-херој: Сама ги спасила малечките од поплавите

На социјалните мрежи на широко се споделува сторијата за Аса, мајката херој од поплавите.Како што раскажуваат сведоците таа борејќи се со немирните води ги спасила сите бебиња кои биле стари […]

Занимливости

КАКОВ ХЕРОЈ: Куче спасило цело семејство од 4 кобри, а потоа се случило нешто МНОГУ ПОСТРАШНО…

Куче херојски одбрани семејство кое го нападнале 4 кобри, а после тоа…Доберманот стоел цврсто на земја, храбро борејќи се со змиите отровници и на тој начин спасил цело семејство од […]