Ознака: куче што лебди

Занимливости

Шкотските полицајци се вџашија од она што го видоа: „Помагајте, кучето ни лебди во воздух!“

Одговарајќи на повикк на семејство што наводно е прогонувано од натприродно суштество, полицијата во еден шкотски град се запрепасти при она на кое беа сведоци.Чудниот случај започнал пред два дена, […]