Ознака: кујнска даска

Занимливости

ОВА го користите секој ден,а не знате дека е ВИСТИНСКО ЛЕГЛО за БАКТЕРИИ

Зошто кујнските даски претставуваат идеална подлога за размножување на бактериите?При употреба на дрвената даска, односно при сечкањето на неа, (месо, риба, зеленчук) се создаваат бразди на дрвото и на тој […]