Ознака: кујнска крпа

Занимливости

Ја чувате кујнската крпа на рачката од шпоретот – Правите огромна грешка

Многу луѓе имаат навика кујнската крпа да ја чуваат на рачката од рерната. Оваа постапка е многу погрешна. Причината е едноставна, рачката е едно од највалканите места кои содржи многу […]