Ознака: кујнски работи

Занимливости

Фрлете ги веднаш: Овие работи ги имате дома, а не знаете дека им поминал рокот на траење

Некои предмети од домот кои ги користиме мора веднаш да ги исфрлиме од употреба или да ни останат само за спомен, затоа што нивниот рок на траење одамна завршил и […]