Ознака: Кујтим Фејзулаи

Вести

Дедото на терористот од Македонија: „Кујтим нè посетуваше секоја година, никој не претпоставуваше што ќе стори“

Вооружениот напаѓач, кој уби четири лица во понеделникот вечерта во Виена, ја посетувал својата татковина, малото планинско село Челопек во западниот дел на Северна Македонија, изјавил неговиот дедо. Семејството на […]