Ознака: куќа на фудбалот

Издвојуваме

Најмладите во посета на „Куќа на фудбалот“ – Бесценето

Отворениот ден во „Куќата на фудбалот“ го посетија децата од две скопски градинки, „Бубамара“ и „Срничка“. Најмладите љубители на фудбалот имаа можност да се запознаат со комплексот на Фудбалската федерација […]