Ознака: кчорче

Занимливости

Можете ли да мрднете само едно чкорче за задачата да биде точна?

Не морате да бидете гениј за да знаете дека 6 плус 4 не е 4. можете ли да ја решите задачата помрднувајќи само едно чкорче?Всушност постојат неколку начини за задачата […]