Ознака: лабараторија

Живот

Стигнуваат вегенски јајца направени во лабораторија

„Клучните состојки сè уште се формираат и наскоро ќе бидат откриени. Проблемот со кој се соочуваме е да ја пронајдеме вистинската рамнотежа на состојките за да ја направиме вистинската формула“, […]