Ознака: лабилност

Хороскоп

Овие три хороскопски знаци се НАЈЛАБИЛНИ!

Можеби делуваат дека психички се многу стабилни, но тоа е заблуда. Астролозите велат дека овие хороскопски знаци важат за најлабилни.Риби Толку многу хиперсензитивност сместена во една личност не може никому […]