Ознака: ЛАБУРИСТИЧКА ПАРТИЈА

Вести

ВИДЕО: Корбин сакаше да ја поздрави својата советничка, но неговата рака заврши на нејзините гради

Лабуристичката партија и нејзиниот лидер Џереми Корбин имаа подобри резултати од очекуваното на парламентарните избори, но неговите вештини за славеничко поздравување не се баш на завидно ниво.Корбин сакаше да се […]