Ознака: лага и измама

Издвојуваме

Мицковски чека награда за неговата конструктивност од странците!

Мицкоски се плаши дека ако организираат протести ќе им наместеле сценарио и ќе ги прогласеле за радикални и ќе им одземале имунитет иако во самото име на партијата имаат РЕВОЛУЦИОНЕРНА, […]